Redactat in conformitate cu cerintele 

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), 

Directiva (UE) 2016/680 referitoare la protectia datelor personale in cadrul activitatilor specifice desfasurate de autoritatile de aplicare a legii.

Regulamentul (UE) 2016/679 actualizeaza principiile stabilite inca de acum doua decenii de Directiva 95/46/CE care isi va inceta aplicabilitatea.

 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Site-ul www.bebesef.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este informarea clinetilor sai in privinta disponibilitatii pe stoc a produselor de inters, comunicarea promotiilor si concursurilor organizate pentru clinetii nostri. Site-ul www.bebesef.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre site-ul www.bebesef.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
  • Dorim sa subliniem faptul ca informatiile dumneavoastra personale sunt confidentiale atunci cand vizitati acest website, cu exceptia cazului in care doriti in mod voluntar sa le dezvaluiti
  • Colectam numai acele informatii personale pe care le furnizati in mod voluntar si numai in scopurile specificate în aceste politici de confidentialitate. Nu va solicitam sa ne trimiteti aceste informatii pentru a va permite accesul la site-ul nostru și nu va cerem să dezvaluiti mai multe informatii decat este necesar pentru a participa la orice activitate de pe site-ul nostru.
  • Atunci cand colectam date personale, suntem obligati sa respectam prevederile regulamentelor relevante privind protectia datelor cu caracter personal.
  • Vă rugăm sa cititi toate informatiile oferite mai jos, iar daca aveti intrebari sau neclaritati cu privire la Politica noastră de protecţie a datelor personale sau doriti sa ne impartasiti experientele dumneavoastra pe această adresa de internet, va rugam sa ne anuntati la adresa de e-mail contact@bebesef.ro . Daca sunteti minor, va rugam sa nu ne transmiteti datele personale!

1. Aspecte Generale

Atunci cand utilizati pagina web https://bebesef.ro/ („Pagina Web”), care include și magazinul on-line („Magazinul Virtual”), prelucram in calitate de operator de date o serie de date personale despre dumneavoastra, conform legislatiei relevante privind protectia datelor personale.

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate si care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu aceste prelucrari.

Va recomandam sa cititi aceasta Politica inainte de a utiliza Pagina Web. Daca nu sunteti de acord cu prevederile acesteia, va rugam sa incetati utilizarea Paginii Web. 

2. Datele cu caracter personal prelucrate 

„Date cu caracter personal” reprezinta orice informatii referitoare la o persoană fizica identificata (“Persoana vizată).

Noi colectam informatii personale in conformitate cu reglementarile aplicabile, de exemplu, pentru a va trimite noutat prin e-mail, pentru a va include si a participa in concursuri cu premii, pentru a notifica castigatorii, a trimite brosuri si alte materiale promoționale sau a răspunde întrebărilor dvs., reclamațiilor și comentariilor.

Noi prelucrăm informațiile dvs. personale numai pe baza consimțământului dvs., a legilor sau a intereselor legitime ale datei operatorului, cum ar fi prelucrarea datelor dvs. în scopuri de marketing direct legate de publicitatea produselor sau serviciilor noastre ("comunicare comercială"), prin mijloace electronice sau prin alte forme de comunicare. În anumite cazuri, colectarea informațiilor dvs. personale va fi necesară pentru derularea unui contract între dvs. și site-ul www.bebesef.ro, de exemplu atunci când achiziționați produse din magazinul nostru web, astfel încât să putem livra produsul la adresa de livrare solicitată și altele similare.

Societatea prelucrează următoarele categorii de date personale:

1. Date de contact și identificare necesare pentru crearea contului de utilizator pe Pagina Web si /sau pentru inscrierea in programele de fidelitate;

2. Date de contact și identificare necesare pentru a comanda produse în Magazinul Virtual și pentru livrarea acestora la adresa solicitată;

3. Datele privind achizițiile efectuate prin Magazinul Virtual cum ar fi produsele achiziționate, sumele facturate și încasate, inclusiv date privind metoda de plată aleasă de utilizator, frecvența achizițiilor;

4. Date din corespondența utilizatorilor cu Operatorul de date (inclusiv conținutul acestora);

5. Datele privind interacțiunea utilizatorului cu Pagina Web – Operatorul colectează date privind modul în care interacționați cu Pagina Web prin utilizarea cookie-urilor. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Secțiunea 8 (Politica privind Cookie-urile).

Vă putem oferi posibilitatea de a utiliza datele de conectare sociale (ex. Facebook). Dacă alegeți să utilizați profilul dumneavoastră social, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că platforma socială, în funcție de setările de profil din acea rețea socială ar putea distribui informațiile dvs. de profil catre noi.

Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele cu caracter personal ale minorilor, în limite rezonabile cunoașterii noastre, decât cu acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali ai acestora.

Dacă sunteți minori, vă rugăm să nu ne trimiteți datele dumneavoastră personale, adică numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon sau adresa de e-mail, precum şi orice alte date care ar putea ajuta la identificarea dumneavoastră. Dacă totuși alegeți să ne trimiteți corespondență în care ne dezvăluiți date personale deși sunteți minori şi nu aveți acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali, vă informăm că Societatea va refuza în mod expres să prelucreze această corespondență.

În cazul în care, în ciuda acestui fapt, se stabilește un contact la cererea minorului, în cazul transferului de date cu caracter personal de către minor, site-ul www.bebesef.ro refuză în mod expres să accepte orice cerințe materiale sau morale care rezultă din procesarea contactului.

3. Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal

Scopurile prelucrării datelor personale sunt:

3.1. Deschiderea de profiluri de utilizatori pe un Pagina Web și / sau profile de membru în programele de loialitate;

3.2. Procesarea comenzilor online și livrarea comenzilor la adresa solicitată de utilizator;

3.3. Oferirea diverselor beneficii membrilor și a altor programe de fidelizare ;

3.4. Transmiterea de comunicări comerciale prin intermediul poştei electonice, prin telefonie mobilă sau prin poștă sau curier (în limitele consimțământului dvs.);

3.5. Participarea la sondaje, chestionare și concursuri cu premii organizate de www.bebesef.ro Pentru detalii cu privire la acest tip de prelucrare, vă rugăm să consultați Secțiunea 7 (Sondaje, chestionare și promoții de marketing);

3.6. Oferirea de răspunsuri la întrebările pe care le trimiteți dvs. sau la sfaturile, reclamațiile, comentariile dvs. și altele similare;

3.7. Efectuarea de diverse raportări / statistici privind modul de utilizare a Paginii Web și a serviciilor oferite de site-ul www.bebesef.ro, respectiv a modului în care s-au derulat raporturile contractuale cu Societatea;

3.8. Soluționarea eventualelor dispute sau reclamații în legătură cu sau rezultând din activitatile prestate de Societate.

4. Comunicarea datelor către alte entități

Nu vindem, transferăm sau divulgăm informațiile pe care le colectăm pe site-ul nostru către orice persoană din afara site-ul www.bebesef.ro fără consimțământul dvs., cu excepția  (1) cazurilor prevăzute de lege și atunci când este necesar pentru respectarea obligațiilor legale; (2) atunci când este necesar pentru protecția vieții sau a integrității corporale și nu sunteți în măsură să vă dați acordul pentru prelucrarea informațiilor personale; (3) atunci când acest lucru este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor de interes public, (4) când dvs. personal ați dezvăluit aceste informații și (5) atunci când este necesar să ne protejăm interesele legitime. Vom păstra informațiile dvs. personale doar pentru intervalul de timp necesar pentru atingerea scopurilor de mai sus.

Societatea poate divulga toate sau o parte din datele personale către alți destinatari, după cum se arată mai jos:

4.1 Împuterniciților desemnați să prelucreze datele cu caracter personal în numele și pe seama sa, cum ar fi furnizori sau colaboratori care asistă Societatea în menţinerea şi desfăşurarea serviciile oferite prin intermediul acestor pagini web (de ex., furnizori de servicii de producere și întreținere a paginilor web, furnizori de servicii de livrare pentru produse comandate sau materiale promoționale,  furnizori / colaboratori în realizarea / executarea campaniilor de marketing și altele similare, colaboratori sau furnizori care pot oferi cele mai bune răspunsuri la întrebările dvs.)

4.2. Succesorului sau succesorilor legali, în cazul modificării statutului datorită divizării, fuziunii, restructurării sau altui transfer de control în cadrul societății;

4.3. Altor destinatari la care site-ul www.bebesef.ro este autorizat sau obligat să divulge informații personale ale persoanelor în baza reglementărilor aplicabile.

5. Siguranţa folosirii cardului de credit

Site-ul www.bebesef.rose angajează să aplice măsuri de securitate maxime pentru a proteja interesele clienţilor şi pentru a preveni posibilitatea utilizării abuzive a informaţiilor. Produsele/serviciile disponibile în cadrul Magazinului Virtual sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de ING sau Mobilpay.

Tranzactiile de plata prin cardurile de credit sunt protejate prin tehnologia de autentificare 3D-Secure, cu criptare SSL 256-bit, care este considerată o modalitate sigură de a efectua tranzacții financiare. Această metodă permite transmiterea securizată de informații şi împiedică accesul neautorizat la date în timpul comunicării directe între computerul dumneavoastră şi ING sau Mobilpay (operatorii sistemelor de plati online) şi invers. 

Tranzactia platii are loc prin redirectionarea browserului utilizatorului catre ING sau Mobilpay (operatorii sistemelor de plati online). Prin urmare, numerele cardurilor de credit sau debit nu sunt stocate şi nu sunt accesibile www.bebesef.ro.

Datele cu caracter personal necesare prelucrării plății sunt colectate în mod direct de ING sau Mobilpay (operatorii sistemelor de plăți online), în calitate de operator de date cu caracter personal.

Site-ul www.bebesef.ro nu poate fi trasă la răspundere pentru utilizare incorectă, ce nu poate fi stabilită ca urmare a unei breșe de securitate a magazinului web sau a omisiunii lui www.bebesef.ro

6. Trimiterea de mesaje prin e-mail

Când ne trimiteți corespondenţă electronică (ca un mesaj de poștă electronică care conține întrebarea, comentariul, plângerea, sugestia și altele similare sau prin intermediul formularului de contact de pe Pagina Web) care conține date personale prin care puteți fi identificat, vom folosi aceste informații pentru a satisface cererea dumneavoastră. Putem trimite adresa dumneavoastră de e-mail, precum și mesajul / solicitarea transmisă altor colaboratori (de ex. Furnizori) care pot răspunde cel mai bine întrebărilor dumneavoastră.

Toţi colaboratorii Societatii şi partenerii de afaceri sunt responsabili pentru respectarea regulilor de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

7. Sondaje, chestionare, promoții de marketing și anunțuri de angajare

Ocazional efectuăm sondaje sau vă putem solicita să completați chestionare pe Pagina Web. Datele colectate din aceste sondaje şi chestionare sunt folosite exclusiv în cadrul Societatii. În cazul în care pe o pagină sau prin intermediul conturilor noastre din rețelele sociale publicăm rezultatele unui sondaj, acestea sunt date statistice cumulative și nu conţin date personale.

Pagina Web poate conține informaţii despre diferite concursuri pe care le organizăm ("concursuri") sau anunțuri de locuri de muncă disponibile în site-ul www.bebesef.ro. Pentru aceste concursuri şi tombole care permit accesul electronic, cu excepția cazului în care se specifică în mod diferit în regulile concursului, vom folosi informațiile dvs. personale numai în scopul efectuării unui concurs (de exemplu, pentru a contacta un câștigător și pentru a ne îndeplini obligațiile legale privind organizarea concursului sau pentru procesul de recrutare în cazul locurilor de muncă vacante). Putem dezvălui acestor informații furnizorilor de servicii care ne ajută să organizăm concursul și care au obligația legală de a păstra confidențialitatea tuturor datelor disponibile sau autorităților publice pentru scopul îndeplinirii unor obligații legale. De asemenea, putem publica anumite date personale (e.g. numele, prenumele și valoarea premiului) pentru a îndeplini obligațiile legale sau pentru asigura transparența concursurilor organizate de noi.

www.bebesef.ro nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele rezultate din utilizarea informațiilor din aceste pagini în scopuri care depășesc scopul propus.

8. Politica privind Cookie-urile

Pagina Web folosește așa-numitele “Cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente, prin intermediul unui browser web, pentru a oferi utilizatorului servicii și conținut de cea mai bună calitate ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.  Acestea stochează anumite informații (spre exemplu, limba preferată sau setări ale paginii web), pe care browserul dumneavoastră ni le poate retransfera atunci când accesați din nou Pagina Web (în funcție de durata de viață a Cookie-ului).